Yhteydenotto: samulitolvanen44@gmail.com
Osoite:
Fredrikinkatu, Helsinki, 00100
Samuli Tolvanen Valmennukset OY
Maksuehdot 
TOIMITUSEHDOT
TOIMITUSEHDOT, versio 4.2.2019
 Näitä toimitusehtoja sovelletaan Samuli Tolvanen Valmennukset Oy:n (2931759-7) osalta 


1. Yleiset maksu- ja toimitusehdot
Verkkokaupan tuotteita tulevaisuudessa myy Samuli Tolvanen Valmennukset OY(Y-tunnus (2931759-7)). Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen ja EU-alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. 
Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.
Asiakas hyväksyy hinnoittelumme ja veloituksemme ohjelmista maksun suorittaessa. 

Tilaaminen
Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.samulitolvanenvalmennus.com/tilaussivu
Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, mahdolliset toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.
Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.
Tilausvahvistuksesta näet:
 • Laskusi loppusumman
  - Kuitit

 
Maksutavat
Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Paytrail tai Stripe Inc -palveluiden kautta.

MAKSUPALVELUNTARJOAJA: PAYTRAIL FINLAND
Paytrail on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa.
Paytrail toimii verkkomaksujen välittäjänä. Osana päivittäistä maksujenvälitys- ja yritystoimintaamme käsittelemme maksuihin liittyviä henkilötietoja.
PAYTRAIL pyrkii kaikissa toiminnoissaan varmistamaan henkilötietojen käsittelyn tietoturvallisella, yksityisyyttä kunnioittavalla ja voimassaolevaa lainsäädäntöä noudattavalla tavalla. Sitoudumme EU:n Tietosuoja-asetuksen (GDPR) asettamiin vaatimuksiin ja kehitämme tietosuojaamme sen mukaisesti. Tietosuoja huomioidaan kaikissa tietoturvaan liittyvissä ratkaisuissa.
Tietosuojalla tarkoitetaan henkilötietojen käsittelyä tavalla, joka takaa yksilön oikeuden yksityisyyteen ja omiin tietoihinsa.
Paytrailin johto hyväksyy tässä mainitut periaatteet ja sitoutuu tietosuojatyöhön kaikessa toiminnassaan..
Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

MAKSUPALVELUNTARJOAJA: STRIPE
Stripe on luotettu maksupalvelu, joka on käytössä kymmenissä tuhansissa verkkopalveluissa. Stripen kautta voit maksaa eri maksukorteilla, ApplePaylla ja GooglePaylla. Stripen omat käyttöehdot voit lukea täältä: https://stripe.com/fi/checkout/legalOngelmatilanteet
Mikäli asiakkaalle on toimitettu väärä tuote tai palvelu taikka asiakas ei ole saanut tilaamaansa tuotetta tai palvelua, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen samuli.tolvanen44@gmail.com


Muuta
Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.
Samuli Tolvanen Valmennukset Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti. Samuli Tolvanen Valmennukset Oy sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.

2. Samulin yksilöidyn nettivalmennuksen ehdot / Samulin valmennuspakettien ehdot
Samulin henkilökohtaiseen nettivalmennukseen voivat osallistua täysi-ikäiset henkilöt, joiden terveydentila hyvä. Alaikäisten osalta huoltaja voi omalla vastuullaan  hyväksyä valmennukseen osallistumisen huollettavansa puolesta. Huoltaja vastaa viime kädessä jäsenyyteen perustuvista maksuvelvoitteista. Jäsenyyden alaikäraja on viisitoista (15) vuotta.

Samuli Tolvanen Valmennukset OY:n vastuu ja treenien turvallisuus
Valmennusten ja jäsenyyksien voimassaolon aikana toteutettavat harjoitukset tapahtuvat kaikissa tilanteissa osallistujan omalla vastuulla. Osallistuja on velvollinen huolehtimaan omista tapaturma- ja vapaa-ajan vakuutuksista ja hän on tietoinen, ettei häntä ole vakuutettu Samuli Tolvanen Valmennukset OY:n toimesta.
Osallistuja hyväksyy sen, että hänelle mahdollisesti harjoittelun aikana aiheutuvat rasitusvammat, sairastumiset, loukkaantumiset, ym. ovat hänen vastuullaan ja hänelle tulee olla vakuutus näiden varalta..

Samuli Tolvanen Valmennukset OY 
pyrkii aina toteuttamaan treenit turvallisesti ja valmentajat tekevät parhaansa riskien minimoimiseksi, niin treeneissä kuin niiden ulkopuolella. Tästä huolimatta, jokainen osallistuja on ensisijaisesti itse vastuussa siitä, että hän toteuttaa treenit oman terveydentilansa ja kuntonsa sallimissa rajoissa.

Samuli Tolvanen Valmennukset OY:n valmennuksiin osallistuva vakuuttaa olevansa tietoinen harjoitteluun liittyvistä riskeistä ja osallistuu harjoitteluun omalla vastuullaan, vapauttaen samalla Samuli Tolvanen Valmennukset OY:n ohjaajina toimivat henkilöt vastuusta.
Samuli Tolvanen Valmennukset OY | Copyright ©2019 | All Rights Reserved
Powered By ClickFunnels.com