Yhteydenotto: samulitolvanen44@gmail.com
Osoite:
Fredrikinkatu , Helsinki, 00100 
Samuli Tolvanen Valmennukset OY
Käyttöehdot /Toimitusehdot
TOIMITUSEHDOT
TOIMITUSEHDOT, versio 4.2.2021
 Näitä toimitusehtoja sovelletaan Samuli Tolvanen Valmennukset Oy:n (2931759-7) osalta 


1. Yleiset maksu- ja toimitusehdot
Verkkokaupan tuotteita tulevaisuudessa myy Samuli Tolvanen Valmennukset OY(Y-tunnus (2931759-7)). Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen ja EU-alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. 
Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.
Tilaaminen
Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.samulitolvanenvalmennus.com/tilaussivu
Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, mahdolliset toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.
Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.
Tilausvahvistuksesta näet:
 •Kuitin
 • Laskusi loppusumman
Sivuillamme olevan käyttäjätilin kautta voit tarkastaa tilauksen sisällön.
Maksutavat
Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Paytrail tai Stripe Inc -palveluiden kautta.
MAKSUPALVELUNTARJOAJA: PAYTRAIL FINLAND
Paytrail on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa.
Paytrail toimii verkkomaksujen välittäjänä. Osana päivittäistä maksujenvälitys- ja yritystoimintaamme käsittelemme maksuihin liittyviä henkilötietoja.
PAYTRAIL pyrkii kaikissa toiminnoissaan varmistamaan henkilötietojen käsittelyn tietoturvallisella, yksityisyyttä kunnioittavalla ja voimassaolevaa lainsäädäntöä noudattavalla tavalla. Sitoudumme EU:n Tietosuoja-asetuksen (GDPR) asettamiin vaatimuksiin ja kehitämme tietosuojaamme sen mukaisesti. Tietosuoja huomioidaan kaikissa tietoturvaan liittyvissä ratkaisuissa.
Tietosuojalla tarkoitetaan henkilötietojen käsittelyä tavalla, joka takaa yksilön oikeuden yksityisyyteen ja omiin tietoihinsa.
Paytrailin johto hyväksyy tässä mainitut periaatteet ja sitoutuu tietosuojatyöhön kaikessa toiminnassaan..
Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

MAKSUPALVELUNTARJOAJA: STRIPE
Stripe on luotettu maksupalvelu, joka on käytössä kymmenissä tuhansissa verkkopalveluissa. Stripen kautta voit maksaa eri maksukorteilla, ApplePaylla ja GooglePaylla. Stripen omat käyttöehdot voit lukea täältä: https://stripe.com/fi/checkout/legal

Toimitusaika
Sähköiset kurssit ja oppaat saat sähköpostiisi maksun suoritettuasi aloitustietojen täytettyä mitkä lähetämme sinulle. Samuli Tolvasen  valmennukset alkavat ilmoitettuina ajankohtina mitkä kerrotaan aina asiakkaalle.

Toimitustapa ja toimituskulut
Mikäli toimitus tapahtuu sähköpostitse, ei toimituskuluja veloiteta. Muussa tapauksessa postikulut veloitetaan Postin voimassaolevan hinnaston mukaisesti.
Vaihto- ja palautusehdot
Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Tavaroiden osalta palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. 

Henkilökohtainen suunnitelman palautusoikeus (8 viikon tehostartti):
Ohjelman peruutuksesta tulee mainita meille kirjallisesti 30 päivän sisällä vaikka henkilö ei ole vielä täyttänyt aloitustietoja mitkä lähetämme maksun suoritettua.

Henkilökohtaisen Verkkovalmennus ohjelman peruuttamisesta peritään asiakkaalta 49€ peruutus maksu. 

Ongelmatilanteet
Mikäli asiakkaalle on toimitettu väärä tuote tai palvelu taikka asiakas ei ole saanut tilaamaansa tuotetta tai palvelua, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen samuli.tolvanen44@gmail.com
Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tilauksesta tai tuotteen vastaanottamisesta.
Muuta
Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.
Samuli Tolvanen Valmennukset Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti. Samuli Tolvanen Valmennukset OY sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.

2. Samuli Tolvanen Valmennukset Oy nettivalmennuksen ehdot
Samuli Tolvanen Valmennukset Oy nettivalmennukseen voivat osallistua täysi-ikäiset henkilöt, joiden terveydentila hyvä. Alaikäisten osalta huoltaja voi omalla vastuullaan  hyväksyä valmennukseen osallistumisen huollettavansa puolesta. Huoltaja vastaa viime kädessä jäsenyyteen perustuvista maksuvelvoitteista. Jäsenyyden alaikäraja on viisitoista (15) vuotta.

Samuli Tolvanen Valmennukset Oy tyytyväisyystakuu

En takaa täyttä tyytyväisyystakuuta. 
Kuitenkin mikäli et ole tyytyväinen valmennukseen ja haluat peruuttaa osallistumisesi, ole yhteydessä osoitteeseen samuli.tolvanen44@gmail.com. Tämä tulee tehdä 14 päivän sisällä siitä kun olet saanut tilausvahvistuksen eli suorittanut oston ja voimme sopia osittaisesta hyvityksestä tai peruutuksesta. Jos peruutusviesti lähetetään vasta 14 päivän jälkeen tilauksesta niin silloin tyytyväisyystakuu on mennyt umpeen.

Samuli Tolvanen Valmennukset Oy vastuu ja treenien turvallisuus
Valmennusten ja jäsenyyksien voimassaolon aikana toteutettavat harjoitukset tapahtuvat kaikissa tilanteissa osallistujan omalla vastuulla. Osallistuja on velvollinen huolehtimaan omista tapaturma- ja vapaa-ajan vakuutuksista ja hän on tietoinen, ettei häntä ole vakuutettu Samuli Tolvanen Valmennukset Oy toimesta.

Osallistuja hyväksyy sen, että hänelle mahdollisesti harjoittelun aikana aiheutuvat rasitusvammat, sairastumiset, loukkaantumiset, ym. ovat hänen vastuullaan ja hänelle tulee olla vakuutus näiden varalta. Valmennukseeni osallistuva asiakas sitoutuu tiedottamaan valmentajia muutoksista terveydentilassaan tai muista harjoitteluun vaikuttavista seikoista (mm. raskaus, loukkaantumiset, lääkehoito).

Samuli Tolvanen Valmennukset Oy pyrkii aina toteuttamaan treenit/ruokavalion turvallisesti ja valmentajat tekevät parhaansa riskien minimoimiseksi, niin treeneissä kuin niiden ulkopuolella. Tästä huolimatta, jokainen osallistuja on ensisijaisesti itse vastuussa siitä, että hän toteuttaa treenit oman terveydentilansa ja kuntonsa sallimissa rajoissa.
Samuli Tolvanen Valmennukset Oy.n valmennuksiin osallistuva vakuuttaa olevansa tietoinen harjoitteluun liittyvistä riskeistä ja osallistuu harjoitteluun ja valmennukseen omalla vastuullaan, vapauttaen samalla ohjaajina toimivat henkilöt ja Samuli Tolvanen Valmennukset Oy:n vastuusta3.1.3 Kokeiluviikko
Samuli Tolvanen Valmennukset Oy:n henkilökohtaiseen valmennukseen on mahdollista järjestää kokeiluviikko, josta pitää erikseen mainita Samulille ennen valmennuksen aloitusta.
Mikäli asiakas ei ole irtisanonut sopimusta ilmaisen kokeiluviikon kuluessa, kokeiluviikko muunnetaan automaattisesti ja asiakkaalle erikseen asiasta ilmoittamatta jäsenyydeksi. Näin ollen, mikäli asiakas päättää, ettei hän halua tulla maksavaksi jäseneksi, asiakkaan tulee siten irtisanoa Sopimus ilmaisen kokeiluviikon kuluessa tai heti sen jälkeen. Peruutukset tulee ilmoittaa sähköpostilla osoitteeseen: samuli.tolvanen44@gmail.com

Kuukausijäsenyys
Kuukausijäsenyys jatkuu kuukauden kerrallaan siihen saakka, kunnes sopimus irtisanotaan.

3.2.2 Jäsenyyden päättäminen
Jäsenyys (vuosi- ja kuukausijäsenyys) irtisanotaan ilmoituksella, joka on tehtävä edeltävän kuun 15. päivään mennessä. Esimerkiksi, jos haluat päättää jäsenyytesi joulukuussa, sinun tulee ilmoittaa jäsenyyden päättymisestä marraskuun 15. päivään mennessä. Irtisanominen tulee tehdä kirjallisesti sähköpostiosoitteeseen samuli.tolvanen44@gmail.com . Irtisanominen astuu voimaan, kun olet saanut sähköpostilla vahvistuksen irtisanomisen vastaanottamisesta. Huomautamme, että jäsenmaksun maksamatta jättämistä ei katsota irtisanomiseksi ja jäsenyys velvoittaa siihen saakka, kun irtisanominen on tehty näiden ehtojen mukaisesti. Jotta voimme kehittää palveluitamme, toivomme sinun kertovan irtisanomisen yhteydessä syyn jäsenyyden päättämiselle.

3.2.4 Muut keskeytykset
Muut kuin kohdassa 3.2.3 mainitut keskeytykset ovat lähtökohtaisesti jäsenen omalla vastuulla. Mikäli keskeytys kuitenkin johtuu sairaudesta, työmatkasta tai muusta vastaavasta pakottavasta esteestä ja sen kesto on yli kaksi (2) viikkoa, on jäsenyys mahdollista jäädyttää esteen ajaksi. Jäädytys edellyttää luotettavaa selvitystä (esim. lääkärintodistus) ja pidätämme oikeuden arvioida jäädytyksen tapauskohtaisesti. 
Jäädytyksestä tulee ilmoittaa viipymättä esteen ilmetessä sähköpostitse osoitteeseen samuli.tolvanen44@gmail.com. Keskeytys astuu voimaan, kun olet saanut sähköpostilla vahvistuksen jäädytyksen hyväksymisestä. Jäädytyksen ajalta voi hakea hyvitystä seuraavaan laskuun. Hyvitykset tehdään kokonaisista kalenteriviikoista.


3.3.1 Doping ja huumausaineet
Jäsen tiedostaa, että suhtaudumme kielteisesti dopingiin ja huumausaineisiin. Määrittelemme dopingin suorituskykyä kohottaviksi aineiksi yhdenmukaisesti World Anti-Doping Agencyn (WADA) kanssa. Suorituskykyä kohottavien aineiden, huumausaineiden tai alkoholin käyttö tai esiintyminen kyseisten aineiden vaikutuksen alaisena on ehdottomasti kielletty treenien aikana. Valmentajilla on oikeus kieltää osallistuminen valmennukseen, jos valmentajalla on syytä epäillä, että jäsen rikkoo turvallisuussääntöjä tai treeneihin osallistumisen muusta syystä olisi omiaan vaarantamaan jäsenen terveyttä.

3.3.2 Vastuu ja vakuutukset
Jäsenyyden voimassaoloaikana toteutettavat harjoitukset /ruokavaliot tapahtuvat kaikissa tilanteissa jäsenen omalla vastuulla. Jäsen on velvollinen huolehtimaan omista tapaturma- ja vapaa-ajan vakuutuksista ja hän on tietoinen, ettei häntä ole vakuutettu Samuli Tolvanen Valmennukset Oy toimesta.
Jäsen hyväksyy sen, että hänelle mahdollisesti harjoittelun aikana aiheutuvat rasitusvammat, sairastumiset, loukkaantumiset, ym. ovat hänen vastuullaan ja hänelle tulee olla vakuutus näiden varalta. Jäsen sitoutuu tiedottamaan valmentajia muutoksista terveydentilassaan tai muista harjoitteluun vaikuttavista seikoista (mm. raskaus, loukkaantumiset, lääkehoito).
Pyrimme aina toteuttamaan treenit turvallisesti ja teemme parhaamme riskien minimoimiseksi, niin treeneissä kuin niiden ulkopuolella. Tästä huolimatta, jokainen jäsen on ensisijaisesti itse vastuussa siitä, että hän toteuttaa treenit oman terveydentilansa ja kuntonsa sallimissa rajoissa. Jäsen vakuuttaa olevansa tietoinen harjoitteluun liittyvistä riskeistä ja osallistuu harjoitteluun omalla vastuullaan, vapauttaen samalla ohjaajina toimivat henkilöt ja Samuli Tolvanen Valmennukset Oy:n vastuusta.

3.4 Henkilökohtainen valmentaminen
Valmentajat ovat jäsenten apuna, tukena ja turvana ja he auttavat parhaansa mukaan myös mahdollisten henkilökohtaisten haasteiden kanssa.

3.6 Henkilötiedot, kuvamateriaali ja tallenteet
3.6.1 Henkilötiedot
Jäsen hyväksyy sen, että hänen perustiedot (nimi, sähköpostiosoite, osoite ym.) tallennetaan Samuli Tolvanen Valmennukset Oy:n palveluun. Samuli Tolvanen Valmennukset Oy voi rekisteröidä, tallentaa ja/tai käsitellä jäseniä koskevia henkilötietoja (esimerkiksi yhteys-, maksu ja harjoitustietoja) sekä jäsenen käyttämiä palveluita voimassa olevan tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Edellä mainittujen tietojen keräämisen tarkoituksena on hallinnoida ja huolehtia jäsenyydestä parhaalla mahdollisella tavalla sekä myös tiedottaa jäsenelle kulloinkin tarjolla olevista palveluista.

3.6.2 Kuvamateriaali ja tallenteet
Mikäli jäsen ei halua tulla kuvatuksi, tai halua että hänen kuvia julkaistaan sosiaalisessa mediassa on hän velvollinen kertomaan siitä valmentajille sekä huolehtimaan siitä, että kuvaustilanteessa hän on erillään muusta ryhmästä.


Samuli Tolvanen Valmennukset Oy pidättää oikeuden tehdä muutoksia näiden ehtojen osalta. Muutoksista informoidaan erikseen. Jäsen vakuuttaa, että hän on tutustunut näihin ehtoihin huolellisesti etukäteen ja sitoutuu noudattaman niitä .
Samuli Tolvanen Valmennukset OY | Copyright ©2019 | All Rights Reserved
Powered By ClickFunnels.com